Stiati ca sucul de telina poate avea efecte vindecatoare? Va prezentam 5 cazuri in care sucul de telina face minuni!

Telina este folosita in mod obisnuit in combinatie cu alte ingrediente pentru a crea sucuri proaspete extrem de hranitoare.
Dar ati stiut ca sucul de telina pura are proprietati unice de regenerare si vindecare?
Indiferent cine sunteti, unde locuiti sau ce dieta urmariti, consumul de suc de telina va fi extrem de benefic pentru a va incorpora in viata dumneavoastra.

Iata 5 motive:

1.Ajuta tractul digestiv

Telina contine substante nutritive speciale in fibrele sale, care sunt realizate atunci cand sunt transformate in sucuri.
Aceste elemente nutritive promoveaza functionarea optima a tractului digestiv, actionand ca un laxativ natural si relaxand nervii care au fost afectati de stilul de viata nesanatos si alegerile alimentare.
Sucul de telina este linistitor si racoritor pentru tractul digestiv, care ajuta la orice inflamatie in tractul gastro-intestinal.
Acest lucru este perfect pentru oricine cu cancer de colon, etc.

Read more...

Alimente care tin CANCERUL departe

Aceasta boala sistemica poate aparea din cauza deficientelor nutrientilor, alimentatiei necorespunzatoare, expunerii la toxine si chiar geneticii sau ereditatii.

Este posibil pentru noi sa tinem cancerul la limita prin dieta noastra.

Trecerea la o dieta bogata in nutrienti ne poate ajuta sa ne reducem semnificativ riscul de cancer.

Cu toate acestea, pentru majoritatea dintre noi, gasirea alimentelor potrivite poate fi dificila.

Vestea buna este ca adaugarea anumitor tipuri de alimente poate ajuta la protejarea noastra de aceasta boala periculoasa.

Iata cateva exemple de alimente care pot ajuta la mentinerea cancerului.

Read more...

Dezechilibrul pH-ului intern este cauza diverselor afecțiuni și boli grave!

Dezechilibrul pH-ului intern al organismului afecteaza insasi viata.

Mai multi medici si cercetatorii au ajuns la concluzia ca acest dezechilibru este cauza principala a mai multor afectiuni si boli grave.

Diabetul, cancerul, obezitatea, osteoporoza si multe alte boli ale zilelor noastre au o singura cauza: aciditatea lichidelor organismului, in special cea a sangelui.

Acidoza este o situatie in care dezechilibrul pH al corpului face ca acesta sa devina acid.

Acidoza este si ea de doua tipuri: respiratorie si metabolica. Despre acest subiect vom detalia intr-un articol viitor.

Ce este dezechilibrul ph acid / alcalin?

Read more...

Stiati ca folositi un medicament pe post de condiment? considerat plantă medicinală de cel puțin 5.000 de ani. Vechii egipteni îl foloseau ca sedativ.

Mărarul, planta căreia, probabil, nu-i dăm importanța cuvenită, folosind-o doar în bucătărie, este în primul rând un antioxidant puternic cu multiple beneficii asupra sănătății.

Am listat doar câteva dintre ele:

Îmbunătățește digestia

Uleiul esențial de mărar are efect stimulator asupra sistemului digestiv. Acesta favorizează trecerea produselor alimentare în intestine, facilitând tranzitul. De aceea mărarul este și un remediu natural împotriva constipației.

Pentru aceasta, preparați o infuzie dintr-o linguriță de semințe la o ceașcă de apă fiartă. Se beau 2-3 cești pe zi.

Preparatul se poate folosi și pentru tuse cronică sau sughiț.

Reduce crampele menstruale

Read more...

Cum sa accelerezi procesul de slabire vara?

Odată cu sosirea verii tot mai multe persoane decid să urmeze o dietă pentru a pierde un surplus de kilograme. Atunci când se urmează o dietă este important să se ia în considerare câteva reguli de alimentație pentru a oferi corpului nutrienții necesari, ajutându-l în același timp să elimine depozitele de grăsime, obținându-se astfel o scădere în greutate, însă fără a stresa inutil organismul.

 Vă prezentăm în acest articol 10 chei nutriționale esențiale care ajută la eliminarea kilogramelor nedorite pe timpul verii. Iată care sunt acestea:

 1. Consumați cât mai multe legume crude de sezon. Legumele proaspete de sezon ar trebui să constituie baza unei diete de slăbit pe perioada verii, deoarece se găsesc ușor și într-o mare varietate și oferă organismului apă, fibre, hidrați de carbon, vitamine, minerale și antioxidanți. Legumele pot fi consumate în diverse moduri, sub formă de salate, supe reci, legume la cuptor, la grătar sau preparate la aburi.

 2. Eliminați produsele preparate cu făină. Pentru a obține cu adevărat rezultate dacă urmați o dietă sănătoasă pentru a slăbi câteva kilograme, este fundamental să eliminați produsele preparate cu făină albă și produsele de patiserie. Optați în schimb pentru cerealele integrale care conțin nutrienți esențiali și sunt hrănitoare.

Read more...

Șocant! Cauzele îmbolnăvirii populației.

E-uri periculoase în toate produsele

 

Rafturile gigantice sunt pline cu mâncare. Nu vă frecaţi la ochi, tot ce se află în saci şi bidoane de plastic nu este nici ciment, nici vopsea lavabilă. Totul se transformă în hrană, ajunge în farfuriile dv. şi apoi în stomac. Aşa funcţionează industria alimentară.

O sută de ieşeni fac zilnic mâncarea praf. E cea mai mare fabrică de E-uri din România, locul în care pe o poartă intră compuşii chimici şi extractele din plante, iar pe cealaltă ies saci sau bidoane cu prafuri, ce reprezintă baza tuturor cremelor şi foietajelor din industria românească de panificaţie şi patiserie. Fabrica Zeelandia, investiţia olandeză de la marginea Iaşiului, iar o echipă EVZ şi 7EST a pătruns în locul în care se naşte aproape tot ce mâncăm. 
Fericirea brutarilor

Read more...

Diabetul insipid - diabetul care nu creste nivelul glicemiei

Descriere generala
Diabetul insipid este o afectiune caracterizata prin sete intensa si urinare frecventa si in cantitate mare (volumul urinar depaseste 3 litri de urina pe 24 de ore). Aceasta afectiune nu are nici o legatura cu diabetul zaharat (care consta in concentratie crescuta a “zaharului” din sange), cu toate ca pot avea simptome comune (setea exagerata si urinarea excesiva).

In cazul diabetului insipid este vorba de o problema cu un hormon numit vasopresina sau ADH (hormon antidiuretic) care, dupa cum o sugereaza si numele, are rolul de a limita cantitatea de urina. Acest hormon este produs de neuronii din hipotalamus, fiind apoi depozitat la nivelul glandei hipofize (atat hipotalamusul, cat si hipofiza sunt situate la baza creierului). Vasopresina actioneaza la nivelul rinichiului, producand reabsorbtia apei si scaderea cantitatii de urina.

Read more...

Plantele adaptogene, beneficiile miraculoase (III)

O plantă adaptogenă tinde să ajute corpul să-și regăsească echilibrul, iar efectul său este cu atât mai pronunțat, cu cât sunt mai mari schimbările datorate unei patologii. În plus, plantele adaptogene au și unele dintre aceste proprietăți: antioxidante, imunomodulatorii, anticancerigene, hipolipemiante și hipoglicemice.

 Să vedem în continuare câteva dintre cele mai importante plante adaptogene, mecanismul lor de acțiune, beneficiile pentru sănătate precum și recomandări privind administrarea acestora:

5. Ginseng (Panax ginseng)

Read more...

Plantele adaptogene, beneficiile miraculoase (II)

Plantele adaptogene ajută corpul să-și regăsească echilibrul

 O plantă adaptogenă tinde să ajute corpul să-și regăsească echilibrul, iar efectul său este cu atât mai pronunțat, cu cât sunt mai mari schimbările datorate unei patologii. În plus, plantele adaptogene au și unele dintre aceste proprietăți: antioxidante, imunomodulatorii, anticancerigene, hipolipemiante și hipoglicemice.

 Să vedem în continuare câteva dintre cele mai importante plante adaptogene, mecanismul lor de acțiune, beneficiile pentru sănătate precum și recomandări privind administrarea acestora:

3. Eleuterococus (Eleutherococcus senticosus)

Read more...

Plantele adaptogene, beneficiile miraculoase (I)

Ce este o plantă adaptogenă?

 Există diverse plante în fitoterapie care sunt cunoscute sub denumirea de plante adaptogene. Termenul adaptogen a fost folosit încă din anii 50 de către farmacologul rus Lazarev și se referă la compușii care nu au efecte secundare în doza recomandată și care îmbunătățesc în mod nespecific rezistența corpului la boli și stres. În anii 60, cercetătorii Brekhman și Dardimov au propus următoarele:

 - Plantele adaptogene trebuie să reducă daunele induse de stres, deoarece prezintă un efect antidepresiv, antioboseală, antiinfecțios și reparator.

 - Plantele adaptogene trebuie să aibă efecte stimulente care să crească randamentul mental și capacitatea de muncă.

Read more...

Necesarul de fibre in alimentatie

Fibrele sunt elemente de baza in alimentatia omului, cu rol esential in buna functionare a sistemului digestiv.
Organismul nu poate digera fibrele alimentare, de aceea ele sunt eliminate cu rapiditate prin intestinul gros.
Acesti nutrienti pot fi preluati din fructe, legume si cereale, iar aportul lor insuficient conduce la cresterea in greutate, debutul afectiunilor cardiace sau chiar la instalarea cancerului.

O cantitate optima de fibre in dieta contribuie si la un mai bun control al greutatii corporale, intrucat participa la mentinerea starii de satietate o perioada mai lunga de timp.

Principalul rol al fibrelor alimentare este acela al reglarii digestiei. Odata ce enzimele metabolizeaza nutrientii din hrana consumata, fibrele si toxinele se ataseaza de reziduurile alimentare si faciliteaza eliminarea materiilor fecale.

Read more...

Ce boli ne poate "darui" cuptorul cu microunde?

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde.

 

A fost creat de doi oameni de stiinta in al doilea razboi mondial.

In combinatie cu sistemul radar al Marii Britanii, aceste microunde au avut capacitatea de a localiza avioanele naziste si au impiedicat o bombardare.

Dupa cativa ani, aceste microunde au fost gasite a fi capabile sa gateasca alimente, de catre Percy LeBaron Spencer.

Acesta a fost membru al complexului militar industrial cunoscut sub numele de Raytheon Company.

Undele de radar au topit o bomboana pe care acesta o tinea in buzunar.

Read more...

Aproximativ 85% din bolnavii de cancer nu mor din cauza acestei boli

De câte ori nu auzim în jurul nostru, vorbindu-se despre moartea cuiva bolnav de cancer si spunându-se: “… a murit de cancer hepatic, a murit de cancer pulmonar, a murit de cancer mamar s.a.m.d. “ Aceasta este ceea ce ajunge la urechile noastre, ale fiecaruia, însa foarte putini sunt cei care stiu că în marea majoritate a cazurilor,  cauza reală, directă, a deceselor în rândul bolnavilor de cancer, este reprezentată nu de  cancerul  în sine ci de efectele devastatoare ale tratamentelor derulate: blocaj renal, infarct miocardic, stop cardiorespirator, accident vascular cerebral, complicații infecțioase . Nu mai puțin periculoase, și asupra carora bolnavii nu sunt informați, sunt sindroamele paraneoplazice care pot reprezenta un pericol mai mare pentru viață decât cancerul în sine si trebuie abordate cu cea mai mare seriozitate atât de către bolnavul in cauză cât si de către medicul curant. Multe substanțe chimioterapice și  metode radioterapice au efecte toxice asupra celulelor normale din măduva osoasă, mucoase și piele. Nu întâmplător după astfel de tratamente  apar

Read more...

SFATURI PENTRU O ALIMENTATIE SANATOASA!

1 Mananca alimente neprocesate, verzi, proaspete.

2 Mananca la fiecare patru ore, fie ca e masa principala sau gustare.

3 Alimentatia ta trebuie sa fie cat mai variata.

4 Nu urma orice dieta gasesti, ai nevoie de una potrivita stilului tau de viata si organismului.

5 Curata pielea daca vrei sa gatesti pui.

6 Mananca peste macar o data pe saptamana.

Read more...
Page 4 of 5